Om oss 

Förlag 404 finns i Offerdal, Jämtland och har varit verksamt sedan 2010. Vi ger ut böcker som ofta har anknytning till Jämtland och vi arbetar i nära samarbete med författare och formgivare.

Vi ger ut kvalitetsböcker där vi satsar tid och engagemang för att varje titel ska får de bästa förutsättningarna. Därför har vi inte en stor utgivning, däremot böcker vi är mycket stolta över.

Eftersom vi tar stor del i arbetet med en bok tar vi sällan emot manus för utgivning. Vi arbetar tillsammans med författare och andra personer som är viktiga för processen redan i ett tidigt stadium. Vi ansvarar ej för inskickade manus.

Sara Swedenmark


Jag som driver Förlag 404 heter Sara Swedenmark. Jag har tidigare arbetat som journalist inom dagspress, som redaktör på bokförlag och som frilansare.
Sedan 2010 driver jag Förlag 404, skriver texter på uppdrag av bland andra Länsstyrelsen Jämtland och Jamtli och skriver krönikor i tidningen 100% Krokom.

Jag skriver allt från korta krönikor till långa strategidokument och har stor erfarenhet av att snabbt få det viktiga på pränt.

Jag är utbildad statsvetare vid MIUN och har en förkärlek för landsbygdsutveckling både genom ideellt engagemang och genom Leader Sjö, Skog & Fjäll, där jag är ordförande sedan våren 2017.

Jag åtar mig gärna nya skrivuppdrag, dokumentationsuppdrag, arbeten med utvärderingar eller projektledning. Kontakta mig säkrast via e-post.